Ticon – Røyken næringspark

Johan Follestads vei, 3474 Åros


Ticon Eiendom AS v/Ticon Follestad AS utvikler nå både enbruker og flerbruker kombinasjonsbygg i Røyken næringspark etter leietakeres behov / ønsker.

Ticon har allerede ferdigstilt et nytt bygg for Maskinpakking AS i Johan Follestads vei 18. Produksjonslokalene er på ca. 4.500 m2, med muligheter for utvidelse. Maskinpakking AS utvikler, produserer og pakker tørre næringsmidler og helse- og velværeprodukter. Selskapet har store navn som Norgesgruppen, Mondelez/Freia og Orkla på kundelisten.

Ferdigstilt nybygg: Maskinpakking AS i Johan Follestads vei 18.


Ticon har nylig også ferdigstilt et bygg på 5.700 m2 fordelt på to lager/verkstedhaller på til sammen 4.500 m2, og med mulighet for ekspansjon med ytterligere 1.000 m2. Videre er det 1.200 m2 overliggende kontorarealer med fin utsikt over Oslofjorden. I tillegg er det store utearealer til disposisjon, med blant annet et 50-talls asfalterte parkeringsplasser, også med ladestasjoner. Hele eiendommen er nå ledig til leie. Bygget har energiklasse A, og oppvarming skjer ved hjelp av energibrønner. Adressen er Johan Follestadsvei 19.    

Johan Follestads vei, 3474 Åros

I Røyken næringspark får du kontorlokaler med flott utsikt over Oslofjorden