Konnerud Senter

Pettersvollen 3, 3032 Drammen


Konnerud Senter er et bydelssenter for bydel Konnerud i Drammen. Senteret er på 10.000 m2 og består av en kontordel på 1.500 m2 og en kjøpesenterdel på 8.500 m2. I kjøpesenteret finnes butikker som Meny, Europris, Boots, Notabene og Nille samt Interflora blomsterbutikk, frisør, kafé, pizza takeaway, garn-/hobbybutikk, sko- og nøkkelservice, begravelsesbyrå, solstudio og Evo Fitness treningssenter.  I kontordelen finner man bl.a. Sparebanken Øst, Svensedammen legesenter og forsikringsmegler. Senteret er beliggende sentralt på Konnerud med kort avstand til bussholdeplass med forbindelse til Drammen sentrum.

Konnerud Senter er et bydelssenter for bydel Konnerud i Drammen. Senteret er på 10.000 m2 og består av en kontordel på 1.500 m2 og en kjøpesenterdel på 8.500 m2. I kjøpesenteret finnes butikker som Meny, Europris, Boots, Notabene og Nille samt maling- og interiørbutikk, frisør, kafé, pizza takeaway og Evo Fitness treningssenter. 

I kontordelen finner man bl.a. Sparebanken Øst, Svensedammen legesenter, My Nail salons og forsikringsmegler. Senteret er beliggende sentralt på Konnerud med kort avstand til bussholdeplass med forbindelse til Drammen sentrum.

Linker til mer informasjon om prosjektet:

Buss

2 min

Parkering

Gratis