Alt som krevdes var et nytt bygg, 1000 kvadratmeter og perfekt beliggenhet på Bangeløkka.

Alt som krevdes var et nytt bygg, 1000 kvadratmeter og perfekt beliggenhet på Bangeløkka.

Det skal litt til å flytte en 116 år gammel bedrift fra eget bygg i Drammen sentrum. Alt som krevdes var et nytt bygg, 1000 kvadratmeter og perfekt beliggenhet.

For elektro- og automatiseringsbedriften Ing. Ivar Pettersen var det en stor avgjørelse å flytte fra selskapets eget bygg på Bragernes. Men kraftig vekst, parkeringsproblemer og behov for skreddersydde, større lokaler med drømme-beliggenhet, gjorde at de endte i Bangeløkka Næringspark – 100 meter fra den viktige av- og påkjøringen til E18.

Geir Ivar Pettersen er tredje generasjon og adm. dir i det tradisjonsrike drammensselskapet. For en som er opptatt av gode tradisjoner, de ansatte og kundenes beste, gjorde det litt vondt å skille seg av med det tradisjonsrike bygget på Bragernes og jakte nye lokaler.

– Vi har utført mange jobber for eiendomsselskapet Ticon, som eier bygningene på Bangeløkka. Da vi vant anbudsrunden på strømtilførsel, belysning, ventilasjonsstyring og solavskjerming for Bjørnstjerne Bjørnsons gate 110, ble vi jo godt kjent med bygget, omgivelsene og beliggenheten. Da skjønte vi at dette rett og slett kunne bli en veldig god fremtidsløsning for Ing. Ivar Pettersen. Nå har vi holdt til i bygget i 1,5 år og absolutt alle ansatte er glade for den avgjørelsen, forteller han.

Kan romme flere aktører: Bangeløkka Næringspark kan romme et vidt spekter og ulike aktører. Etasjene kan kobles sammen vertikalt med egne interntrapper, og eller deles ned til mindre leieforhold.


Best beliggenhet
Pettersen er opptatt av at Ing. Ivar Pettersen får best mulig eksponering. Det får han fra Bjørnstjerne Bjørnsons gate 110 på Bangeløkka.

– Vi sitter jo nå i det viktigste knutepunktet i Drammen - E134 og E18. Her passerer det 80-90.000 biler i døgnet, og Ing. Ivar Pettersen lyser mot dem alle. Snakk om gratis panorama-markedsføring! Gjennom arbeidsdagen har vi også en betydelig trafikk av kontor-medarbeidere, elektrikere, kunder, samarbeidspartnere og leverandører. Her er det parkering til dem alle både utenfor og i vår parkeringskjeller. Ellers er det bare 14 minutter å gå til Drammen sentrum og stasjonen med tog/Flytog, buss i alle retninger stopper like ved og Timeekspressbuss sør og vest stopper utenfor døren.

Han er også opptatt av gode naboer og et faglig miljø, og forteller at med så mange betydelige medleietakere er adressen blitt veldig godt kjent. I eiendommen sitter GET, GK, Dulram, Assemblin, Garderobemannen, ABC Hus og Block Watne, for å nevne noen – og Trysilhus er på vei inn i nytt nabobygg i CO56 som ferdigstilles i 2021/22.

Viktig knutepunkt: Leietakere vil få en unik eksponering ved hovedknutepunktet for adkomst til Drammen. Eiendommen ligger også i kort gangavstand til offentlig kommunikasjon.


Gårdeier med klar bærekraftstrategi
Gårdeier Ticon har lenge hatt fokus på miljøet og ble allerede i 2012 Miljøfyrtårnsertifisert på tvers av hele virksomheten.

– Selskapet ble i 2016 ett av de første eiendomsselskapene som tilsluttet seg Eiendomssektorens Veikart mot 2050.

BB110 på Bangeløkka har Energiklasse A, utførelse utover TE10 med bedre isolering og tetting samt bevegelsesstyrt lys og ventilasjon. Både innen næringsutvikling, boligutvikling og forvaltning vil Ticon alltid tilstrebe å være en foregangsbedrift innen bærekraft. Det kommer våre kunder til gode. Selskapet har også utarbeidet handlingsplaner rundt dette, forteller Ticons direktør for næringseiendom, Asgeir K. Svendsen. Han forteller at BB110 samlet utgjør 11.500 kvm og at det i nybygget kun er 650 kvm som foreløpig ikke er utleid.

– Men Ticon er også i ferd med å bygge flere lokaler i næringsparken. På eiendommen C.O. Lunds gate 56, nærmeste nabo til BB110, oppfører vi et lekkert forretningsbygg på totalt 5.000 kvm fordelt over fire etasjer. Her blir det en solid standard, energimerke A og planlagt Breeam sertifisert, samt totalt 300 parkeringsplasser samlet tilgjengelig på området – ute og inne. Leietakerne får store muligheter til å skreddersy lokalene etter egne behov – og innflytting er planlagt til Q3 2021, avslutter Svendsen.


Se prospekt    Kontakt megler

Flytte til Bangeløkka Næringspark?
For mer informasjon om ledige lokaler/besiktigelse, kontakt Malling & Co ved megler

Thomas Sørum, Rådgiver utleie
+ 47 996 94 936
tso@malling.no